πολυτέλεια-εν-κινήσει-το-πιο-χλιδάτο-τ-5829

Πολυτέλεια εν κινήσει: Το πιο χλιδάτο τροχόσπιτο του κόσμου έχει δικό του γκαράζ και εσωτερικά μοιάζει με βίλα

Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο του κόσμου: Volkner Mobil Performance S

Κανεις δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα αυτοκινούμενο όχημα που διαθέτει ακόμη και εσωτερικό γκαράζ για το αυτοκίνητό σας. Πρόκειται για το πολυτελέστερο τροχόσπιτο ολόκληρου του κόσμου και οι ανέσεις που προσφέρει είναι άπλετες και δίχως προηγούμενο.

Το Performance S μπορεί να στεγάσει Ferrari, Porsche, BMW ή Mercedes, τα οποία αποθηκεύονται μέσα στο όχημα με ηλεκτροϋδραυλική ανύψωση.

Κοστίζει περίπου 1.7 εκατομμύρια δολάρια, όμως οι ανέσεις που προσφέρει δικαιώνουν και τον πιο αυστηρό κριτή.

Το τροχόσπιτο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υπέροχο υπνοδωμάτιο, ξύλινα και δερμάτινα έπιπλα προσφέρουν πολυτέλεια και ζεστασιά στο χώρο.

Για την Stephanie Volkner, διευθύντρια της Γερμανικής Volkner Mobil GmbH, ένα από καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι η κουζίνα του που έχει πραγματικά τα πάντα. Ακόμη και πλυντήριο πιάτων!

«Οι πελάτες μας έχουν μεγάλες εταιρίες και θέλουν να ταξιδεύουν ελεύθερα. Θέλουν να μπορούν να ζουν στον δικό τους, προσωπικό χώρο και να αποφασίζουν εκείνη την στιγμή που θέλουν να πάνε μετά.»

Το εν λόγω τροχόσπιτο μοιάζει περισσότερο μια μια πολυτελή βίλα σε μικρογραφία βέβαια και σίγουρα αξίζει το υπέρογκο αυτό ποσό.

Πολυτελές τροχόσπιτο: Δείτε εικόνες από τον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ