θα-γλείφετε-τα-δάχτυλά-σας-τα-πιο-αφράτ-11817

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας: Τα πιο αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το κόλπο με τη φέτα και το γιαούρτι που τα απογειώνει

Λευτέρης Λαζάρου: Αναλυτικά η συνταγή για να φτιάξετε τα κεφτεδάκια

Ο Λευτέρης Λαζάρου μοιράστηκε με όλες τις νοικοκυρές και τους λάτρεις της μαγειρικής μία πεντανόστιμη συνταγή για αφράτα κεφτεδάκια. Ο διακεκριμένος σεφ μάλιστα αποκάλυψε το κόλπο με τη φέτα και το γιαούρτι που απογειώνει για τα καλά τη γεύση τους.


Τα υλικά της συνταγής για κεφτεδάκια

1 kg βόειος κιμάς

– 200 g ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

– 100 ml ελαιόλαδο

– 450 g ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, που έχετε μουλιάσει σε γάλα

– 1 κουτ. της σούπας πελτές τομάτας

– 1 κουτ. της σούπας μαντζουράνα, ψιλοκομμένη

– 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα

– 2 αυγά

– 2 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/2 κουτ. της σούπας πιπέρι

– αλεύρι για όλες τις χρήσεις

– ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για το ντιπ

– 200 g γιαούρτι

– 200 g φέτα

– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

– 1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους

– 1 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1/2 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/3 κουτ. της σούπας πιπέρι

Δείτε το βίντεο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ