θες-να-κολυμπήσεις-στο-χρήμα-5-φυτά-π-46695

Θες «να κολυμπήσεις» στο χρήμα; 5 φυτά που «φέρνουν γούρι» σε όποιον τα βάλει σπίτι του

Τα άνθη αλλά και τα διακοσμητικά φυτά είναι ίσως η καταλληλότερη επιλογή για κάποιον που θέλει να ανανεώσει το εσωτερικό του σπιτιού του με στιλ.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι υπάρχουν φυτά που φέρνουν τύχη και επιτυχίες. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στο Feng Shui μπορείς να δοκιμάσεις!

Χωρίς αμφιβολία τα φυτά, παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στους κλειστούς χώρους, μας προστατεύουν από την κατάθλιψη, βοηθούν στη συγκέντρωση, ενισχύουν τη μνήμη μας, είναι μερικά από τα οφέλη που εισπράττουμε καθημερινά από αυτά.

Πολλά από αυτά, θεωρούνται “τυχερά” και “γούρικα” επειδή έλκουν και μαγνητίζουν την καλή τύχη, την αγάπη, την υγεία, την ευτυχία και γενικά όλα τα καλά που επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας.

Η λίστα από 5 φυτά που θεωρούνται τυχερά

#1 Μπαμπού

Το τυχερό μπαμπού φέρνει καλή τύχη και ευημερία στη ζωή σου. Πολλοί πιστεύουν ότι όσα περισσότερα φυτά αυτού του είδους υπάρχουν μέσα σε ένα σπίτι, τόση περισσότερη τύχη θα χαρίσουν στο σπίτι και τους ιδιοκτήτες.

#2 Φίκος

Ο φίκος είναι το φυτό που φέρνει θετική ενέργεια και τύχη στο σπίτι. Τα φύλλα του συμβολίζουν την ευτυχία, την αφθονία και τον πλούτο. Ο φίκος θεωρείται ότι φέρνει μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα και γι αυτό το λόγο προτιμάται όλο και περισσότερο τελευταία.

#3 Κρασούλα

Κρασούλα, το φυτό της τύχης καθώς τα φύλλα της θυμίζουν νομίσματα. Η φύτευση της κρασούλας θεωρείται πως φέρνει γούρι και καλοτυχία. Τοποθέτησε την κοντά στην είσοδο του σπιτιού σου.

#4 Σανσεβιέρια

Η σανσεβιέρια είναι η αγαπημένη minimal επιλογή. Δίνει χρώμα και στυλ στον χώρο, με αποτέλεσμα να φτιάχνει τη διάθεση σου. Η σανσεβιέρια θεωρείται ότι έχει προστατευτική ενέργεια απέναντι στην κακοτυχία και προστατεύει τους κατοίκους του σπιτιού από την αρνητική ενέργεια.

#5 Μπονσάι

Το μπονσάι αντιπροσωπεύει την καλή τύχη, την υγεία και την ελπίδα και είναι το πιο δημοφιλές φυτό του Φενγκ Σούι. Για τους Ιάπωνες έχει μία πρόσθετη σημασία επειδή παρουσιάζει την αρμονία μεταξύ της φύσης, της ψυχής και του ατόμου.

Extra Tip:

Απέφυγε τα πλαστικά φυτά και τα αποξηραμένα λουλούδια, καθώς συμβολίζουν κάτι “νεκρό” και δεν μπορούν να προσελκύσουν την θετική ενέργεια. Το Feng Shui συμβολίζει τα στοιχεία της γης και λατρεύει ό,τι συνδέεται με την φύση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ