δεν-κρατήθηκαν-τζίμα-και-πρετεντέρης-11700

Δεν κρατήθηκαν Τζίμα και Πρετεντέρης: Νέα on air κόντρα ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους – «Να ξέρουμε τα ελληνικά μας»

Ράνια Τζίμα: Η έντονη διαφωνία της με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Η συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου έφερε ένταση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη να έρχονται για μία ακόμη φορά σε έντονη διαφωνία.

Αδιαμφισβήτητα τα βλέμματα έχουν πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η βαριά ήττα από τη Νέα Δημοκρατία έφερε προβληματισμό αλλά και συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος. Το θέμα αυτό απασχόλησε, όπως ήταν λογικό, και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπου και πάλι η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης διαφώνησαν έντονα.

Ράνια Τζίμα: Αναλυτικά η διαφωνία της δημοσιογράφου με τον Γιάννη Πρετεντέρη

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν», ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος για να προκαλέσει παρέμβαση από τη Ράνια Τζίμα.

«Ο Σωτήρης (σ.σ. Μπολάκης, ρεπόρτερ ΣΥΡΙΖΑ) λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…», σχολίασε.

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ» συνέχισε η Ράνια Τζίμα.

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» απάντησε εκ νέου ο Γιάννης Πρετεντέρης, με τη Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό κουνώντας το κεφάλι της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ