έγινε-τούρμπο-σήμερα-η-έλενα-ακρίτα-44592

Έγινε «τούρμπο» σήμερα η Έλενα Ακρίτα με την Μαρέβα Μητσοτάκη

«Βολές» κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμποφσκι Μητσοτάκη εκτοξεύει η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα.

«Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;» διερωτάται σε νέα ανάρτησή της η κυρία Ακρίτα, προσθέτοντας πως «η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της:

Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;

Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;

Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.

Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;

Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζυγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κύριες Βίκυ Σαμάρα και Νατασα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ