όλοι-περίμεναν-αυτό-το-σχόλιο-η-πρώτη-δ-27707

Όλοι περίμεναν αυτό το σχόλιο: Η πρώτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιώργο Πατούλη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρώτο σχόλιο για τον Γιώργο Πατούλη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα προς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία όντες περιφερειάρχες δεν στηρίχθηκαν για να διεκδικήσουν μια δεύτερη θητεία όπως ο Γιώργος Πατούλης. Ο πρώθυπουργός έδωσε την απάντηση του για τις εξελίξεις, στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα κατά την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, δίχως να τους κατονομάσει αναφέρθηκε στην περίπτωση του περιφερειάρχη Αττικής και αυτού της Πελοποννήσου, κ. Νίκα. Όπως είπε «θέλω να ευχαριστήσω όσους περιφερειάρχες δεν στηρίξαμε» συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εξαίρει τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι αντιμετώπισαν την επιλογή του κόμματος.

Σημειώνεται πως ο κ. Πατούλης μετά και την δημοσιοποίηση του ζεϊμπέκικου που χόρεψε στο Ζάππειο, δεν στηρίχθηκε από τη ΝΔ η οποία επέλεξε τον Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να τον ρίξει στη μάχη για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Μάλιστα σήμερα ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει ως ανεξάρτητος νέα θητεία αλλά θα σεβαστεί την επιλογή του κόμματος.. Επίσης ο κ. Σωτήρης Νίκας δεν επελέγη για να διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία, αλλά στην θέση του το κυβερνών κόμμα στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ