μαθεύτηκαν-τα-δυσάρεστα-για-τον-κώστα-30511

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: Οριστικά εκτός Μουντομπάσκετ – Η τελική 14αδα για το φιλικό με τις ΗΠΑ

Εθνική Ελλάδας: Εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν φεύγει με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Ασίας. Μια ακόμη ηχηρή απουσία για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με τις ΗΠΑ.

Ο 25χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και μετά τις τελευταίες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος στο μεγάλο τουρνουά.

Η απουσία του έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Σλούκα, Καλάθη, Ντόρσεϊ, Αγραβάνη και Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε σχέση με το περσινό Eurobasket.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο άλλος παίκτης, από τους 15 που συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή.

Η τελική 14αδα της Εθνικής Ελλάδας

Έτσι η 14αδα διαμορφώνεται ως εξής: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκη;, Τόμας Γουόκαπ, Μανώλης Χατζηδάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ