το-αποκάλυψε-ο-μίλτος-τεντόγλου-εξηγε-32949

Το αποκάλυψε ο Μίλτος Τεντόγλου: Εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή του

Μίλτος Τεντόγλου: Για ποιον λόγο δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

Σχολιάστηκε αρκετά από τα μίντια η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου να μην χαιρετήσει τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, κατά την διαρκεία της υποδοχής του. Αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου είχε έναν καλό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου κατά την υποδοχή του από τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και της ελληνικής αποστολής όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του «χρυσού» να μην χαιρετίσει τον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Η απάντηση του Μίλτου Τεντόγλου

«Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», διευκρίνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ