τον-τελείωσε-με-τρεις-προτάσεις-σάλ-143

Τον «τελείωσε» με τρεις προτάσεις: Σάλος με αυτά που είπε η Εβελίνα Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη καταθέτουν.

Η Λένα Δροσάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός είχε ισχυριστεί, πως γνώρισε τον κατηγορούμενο το 2007 ενώ σπούδαζε στη δραματική σχολή και εκείνος έδειξε ενδιαφέρον για το πρόσωπο της. Ωστόσο, όπως έχει περιγράψει, αν και αρχικά την προσέγγισε με φιλικό τρόπο στη συνέχεια η συμπεριφορά του άλλαξε.

Εβελίνα Παπούλια

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αναμένεται κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Ωστόσο, αύριο, Παρασκευή αναμένεται και η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια. Η ηθοποιός είναι και η μοναδική που δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα δημόσια για την υπόθεση, αν και ήταν παρούσα στο δικαστήριο και τον Μάρτιο, στέλνοντας έτσι το μήνυμά της. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση τότε είχε δηλώσει ότι «Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη»!

Μέρος της κατάθεσής της είχε αποκαλύψει μερικούς μήνες πριν το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Η γνωστή ηθοποιός είχε συνεργαστεί δύο φορές με τον Φιλιππίδη, μία στην ταινία του 2001 «Εφάπαξ» και μία στη σειρά «Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη» το 2002, αλλά από τότε έπαψε να του μιλάει. Στην κατάθεσή της ως μάρτυρας κατηγορίας, είχε αναφερθεί και σε συγκεκριμένο περιστατικό που φέρεται ότι είχε γίνει στα παρασκήνια.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός έχει υποστηρίξει: «Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή, στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από μένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και, μόλις γύρισα το κεφάλι μου, τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση και κάτω! Σοκαρίστηκα από το θέαμα, αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δεν του ξαναμίλησα από τότε…».

Τι υποστηρίζει η συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως αποκαλύπτει η μία εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, η γνωστή ποινικολόγος Κική Πακιρτζίδου αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη στην συζήτηση της υπόθεσης καθώς η ίδια θα προσκομίσει και έτερα έγγραφα, αποδεικτικά στοιχεία.

Πέτρος Φιλιππίδης

«Θα λάβει χώρα σχολιασμός των εγγράφων που έχουν αναγνωστεί από το δικαστήριο και αν ολοκληρωθεί το κεφάλαιο με τα έγγραφα θα αρχίσει η εξέταση των μαρτύρων που έχουν προτείνει οι καταγγέλλουσες που παρίστανται προς υποστήριξη της κατηγορίας», σημειώνει η κ. Πακιρτζιδου.

Υπενθυμίζεται πως οι καταθέσεις των μαρτύρων που κάλεσε το δικαστήριο (σ.σ. Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβού) καθώς και οι μάρτυρες που ζήτησε ο Φιλιππίδης να έρθουν (Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα) σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της υπεράσπισης, διέψευσαν την πρώτη καταγγέλλουσα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ