του-ονείρου-εύκολο-σπιτικό-παγωτό-βαν-25583

Του ονείρου: Εύκολο σπιτικό παγωτό βανίλια με ζαχαρούχο γάλα που θα τους ξετρελάνει όλους

Σπιτικό παγωτό: Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή

Με την τιμή του παγωτού στο εμπόριο να σπάει κάθε ρεκόρ, η λύση για ένα σπιτικό παγωτό που είναι πεντανόστιμο και θα γλιτώσει χρήματα, φαντάζει ιδανική. Δοκιμάστε να φτιάξετε σπιτικό παγωτό με γεύση βανίλιας.

Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε να το φτιάξετε με ζαχαρούχο γάλα, το οποίο σε καμία των περιπτώσεων δεν παγώνει.Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

Υλικά συνταγής

– 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% (σ.σ. πολύ παγωμένη)

– 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα

– 2 κουτιά γάλα Εβαπορέ

– 2 βανίλιες

Η εκτέλεση της συνταγής για το σπιτικό παγωτό βανίλιας

Εκτέλεση συνταγής

– Χτυπάμε την καλά παγωμένη κρέμα γάλακτος στην παγωτομηχανή. Πρέπει να το κάνετε σε μίξερ χειρός σε σφιχτή σαντιγί.

– Μέτα ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα σε έξι δόσεις.

– Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε το εβαπορέ σιγά – σιγά και αυτό σε 6 δόσεις.

– Στη συνέχεια ρίχνουμε τις βανίλιες.

– Τοποθετούμε το μείγμα μας στον καταψύκτη για περίπου 40 λεπτά.

– Αφού περάσουν τα 40 λεπτά, βγάζουμε το μείγμα μας από τον καταψύκτη και το χτυπάμε.

– Έπειτα, βάζουμε πάλι, το μείγμα μας στην κατάψυξη.

– Μέτα από 40 λεπτά βγάζουμε, το μείγμα μας και το ξαναχτυπάμε.

– Ξανασυνεχίζουμε μετά από 40 λεπτά και ξαναχτυπάμε, το μείγμα μας.

– Ακολούθως, τοποθετούμε, το μείγμα μας, στην κατάψυξη και το αφήνουμε πολλές ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

– Όταν είναι έτοιμο, το μείγμα μας, το βγάζουμε, το αφήνουμε λίγο και μετά σερβίρουμε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ