44-χρόνια-παντρεμένοι-κάθε-πρωί-της-αφή-327

44 χρόνια παντρεμένοι, κάθε πρωί της αφήνει αυτό το σημείωμα: Η γοητευτική σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου

Το μυστικό συστατικό του πετυχημένου γάμου του αποκάλυψε ο Παύλος Ορκόπουλος, που μετρά 44 χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του.

Η σύζυγός του είναι επίσης ηθοποιός, ονομάζεται Νίκη Χατζίδου και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά!

Τα παιδιά τους δεν κατάφεραν να παραβλέψουν τα γονίδια και έχουν μπει και οι δύο στον ίδιο χώρο καθώς η κόρη τους ασχολείται με την υποκριτική ενώ ο γιος τους με τη σκηνοθεσία.

Παύλος Ορκόπουλος

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι όταν σηκώνεται πρώτος από το κρεβάτι ετοιμάζει καφέ και για την σύζυγό του και της αφήνει ένα σημείωμα μέσα από το οποίο εκφράζει την αγάπη της και τα όσα νιώθει για εκείνη.

«Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ”. Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας.

Παύλος Ορκόπουλος

Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό. Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 44 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις», έχει πει ο Παύλος Ορκόπουλος για τη Νίκη Χατζίδου σε συνέντευξή του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ