πίστευαν-ότι-θα-τους-δαγκώσω-μου-έριχ-367

“Πίστευαν ότι θα τους δαγκώσω, μου έριχναν πέτρες”: 17χρονος με σπάνια πάθηση ξεσπά για τις επιθέσεις

Σοκάρει το ανελέητο bullying που έχει δεχθεί ένας 17χρονος από την Ινδία εξαιτίας των πάρα πολλών τριχών που έχει στο κορμί του.

Ο 17χρονος Lalit Patidar που ζει στη Nandleta του Madhya Pradesh αναφέρει ότι πάσχει από υπερτρίχωση, μια σπάνια ασθένεια -με μόλις οριακά 100 περιπτώσεις καταγεγραμμένες από τον Μεσαίωνα-, με αποτέλεσμα να γεμίζει τρίχες σε όλο το σώμα και να μην μπορεί ποτέ να τις απομακρύνει μόνιμα.

Όπως υποστηρίζει, μικρός δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποιο ζήτημα, ούτε είχε παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός τον ξύρισε μόλις γεννήθηκε, όπως ανέφεραν οι γονείς του, σύμφωνα με τη nypost.com.

Όσο ήταν στο Δημοτικό ο 17χρονος, διαγνώστηκε με υπερτρίχωση κι έκτοτε οι γονείς του ξεκίνησαν να ανησυχούν, αφού κανείς τους, ούτε κάποιος συγγενείς δεν είχε τη συγκεκριμένη πάθηση. Μόλις λοιπόν, πήγε στο γυμνάσιο, ξεκίνησαν τα προβλήματα με τους συμμαθητές του.

«Τα μικρά παιδιά συνήθιζαν να φοβούνται βλέποντάς με, και ως παιδί δεν ήξερα γιατί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «πίστευαν ότι είμαι μυθικό όν και πως θα τους δαγκώσω». «Μου πετούσαν πέτρες και οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, μου φώναζαν “μαϊμού, μαϊμού”», είπε και ανέφερε ότι «οι γονείς απομάκρυναν τα μικρά παιδιά τους από εμένα, γιατί με φοβόντουσαν».

Παρόλα αυτά, ο 17χρονος δεν πτοήθηκε από τις δυσκολίες και συνεχίζει να κάνει όνειρα, ενώ έχει αρχίσει να κάνει blog και να δημιουργεί βίντεο με στόχο να γίνει κάποια μέρα διάσημος YouTuber.

«Είμαι διαφορετικός από τους κοινούς ανθρώπους με την καλή έννοια, είμαι μοναδικός», είπε και τόνισε πως «θέλω να προχωρήσω και να είμαι ευτυχισμένος».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ