είμαι-μια-περήφανη-βλάχα-ελληνίδα-κ-2320

«Είμαι μια περήφανη βλάχα»: Ελληνίδα κτηνοτρόφος μόλις 22 ετών, σαρώνει στο ΤικΤοκ με βιντεάκια από το μαντρί

Ντίνα Ζαφειροπούλου:  Η 22χρονη κτηνοτρόφος από τα Καλάβρυτα που τα βίντεό της σαρώνουν στο διαδίκτυο

Ντίνα Ζαφειροπούλου: Μια από τις φωτεινές πλευρές των social media και ειδικά στο TikTok είναι οι νέοι άνθρωποι που προωθούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής στην επαρχία. Γι’ αυτό σήμερα θα γνωρίσουμε την Ντίνα Ζαφειροπούλου που μόλις στα 22 της, έχει γίνει κτηνοτρόφος και αφιερώνει τον χρόνο της στα ζωάκια.


Το ΤικΤοκ όπως και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρα από θέματα lifestyle και πηγές εσόδων για αρκετούς από τους περιβόητους influencers, μπορούν να είναι και μέσα τα οποία να προσφέρουν πολλά περισσότερα.

Είτε αυτά είναι τα κοινωνικά μηνύματα που μπορεί να περάσουν και να κάνουν αρκετούς να προβληματιστούν και να σκεφτούν, είτε όπως σε αυτήν την περίπτωση να κάνουν viral όπως λέμε βίντεο με νέα παιδιά τα οποία προωθούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής η έστω να μας χαρίσουν λίγες στιγμές χαράς και χαμόγελα. Και ο λόγος για την 22χρονη κτηνοτρόφο Ντίνα Ζαφειροπούλου από τα Καλάβρυτα η οποία συνδυάζει με απόλυτο τρόπο την κτηνοτροφία και το Τικ Τοκ

Η 22χρονη Ντίνα Ζαφειροπούλου έχει επιλέξει το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα της κτηνοτροφίας παρά το νεαρό της ηλικίας της, έτσι κάθε πρωί το περνάει στο μαντρί της και έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της ζώα και το μοιράζεται μαζί μας μέσω των social media και υπό την συνοδεία δυνατής παραδοσιακής μουσικής. Όπως αναφέρει και η ίδια η οικογένεια της έχει περίπου 200 πρόβατα και κατσίκια, αριθμός ο οποίος χρειάζεται αρκετή δουλειά και φυσικά πρωινό ξύπνημα.

Τα βίντεο της 22χρονης Ντίνας Ζαφειροπούλου που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

@ntina_zafeiropoulouΈλα πάμεεεε 😜♬ Σαν πήγα στην Καρδίτσα – Ράνια Χελιδώνη & Nikos Tzoukopoulos

@ntina_zafeiropoulou Παιδιά θα σας ενημερώσω ξανά γιατί έκανα λάθος στο προηγούμενο βίντεο . Αυτή την Κυριακή στης 6.30πμ το πρωί θα βγω στον Ant1 live . Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε ! 😝#fypシ゚viral #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

@ntina_zafeiropoulouΠαιχνίδι με τα μικρά μου 🐐♬ Modistres Ke Kommotries – Live – Efi Thodi

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ