επιτέλους-κάποιος-τα-είπε-ο-μουτσινάς-227

Επιτέλους κάποιος τα είπε: Ο Μουτσινάς λέει όσα κανείς δεν τόλμησε για Κιβωτό του Κόσμου, Κολωνό, Πισπιρίγκου

O Νίκος Μουτσινάς αν και παρουσιάζει μία ψυχαγωγική εκπομπή, συχνά επιλέγει να τοποθετείται για τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για τις εκπομπές που αυτήν την περίοδο ασχολούνται εκτενώς με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο «φως» της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι γίνεται ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε; Εγώ λίγο που παρακολουθώ, γιατί δεν θέλω κιόλας, τώρα μόνο λίγο που είναι η αρχή, να πέσουμε και στα ναρκωτικά, να είμαστε χαρούμενοι. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που παίρνουν είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται».

Νίκος Μουτσινάς: Όσα δήλωσε στον «αέρα» της εκπομπής

«Η υπόθεση με την Πάτρα και την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν 5 χρόνια, το κοριτσάκι αυτό με την ανήλικη, είναι πριν δύο χρόνια, εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Έρχεται τώρα αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις και τώρα πάλι η τηλεόραση είναι δικαστική υπόθεση, δικάζουνε, βγαίνουν, μιλάνε. Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις. Άποψή μου» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Γίνεται σαν event πια, χάνει την ουσία τους, ας σταματήσει αυτό που βγαίνετε και μιλάτε σε εκπομπές, μιλήστε στον Εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Ούτε εμείς θα θέλαμε να είμαστε εδώ, δεν υπάρχει διάθεση, απλά επειδή είναι εργασία, προχωράμε κανονικά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ