εστιατόριο-απαγόρευσε-την-είσοδο-σε-α-2977

Εστιατόριο απαγόρευσε την είσοδο σε αχόρταγο πελάτη: Είπαν «τρως όσο θέλεις με 15€» και έφαγε σχεδόν όλο τον μπουφέ

Αχόρταγος πελάτης: Έφαγε 1,5 κιλό χοιρινά πόδια, ενώ μία άλλη φορά κατανάλωσε περίπου 4 κιλά γαρίδες

Αχόρταγος πελάτης φέρεται να «έφαγε» πόρτα από εστιατόριο στην Κίνα, καθώς του απαγόρευσε την είσοδο. Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει ανοιχτό μπουφέ, κάτι που σημαίνει πως οι πελάτες μπορούν να καταναλώσουν όσο φαγητό επιθυμούν, ο Κανγκ όμως το παράκανε. Πιο συγκεκριμένα κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες φαγητού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με το εστιατόριο.

Ειδικότερα, στο γνωστό στην Κίνα influencer, που τον αποκαλούν κ. Κανγκ, απαγορεύτηκε η είσοδος σε εστιατόριο, γιατί έτρωγε πολύ.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι τύπου «φάε όσο μπορείς», που σημαίνει ότι πληρώνεις ένα στάνταρ ποσό και βάζεις στο πιάτο σου όσο φαγητό θέλεις. Έτσι, ο κ. Κανγκ τρώει μεγάλες ποσότητες, με αποτέλεσμα να τον αποκλείσουν από τον μπουφέ μπάρμπεκιου του εστιατορίου “Handadi Seafood” στην πόλη Τσάνγκσα.

Αχόρταγος πελάτης: Ποιες είναι οι τεράστιες ποσότητες που κατανάλωνε στο εστιατόριο

Κατά την πρώτη του επίσκεψη έφαγε 1,5 κιλό χοιρινά πόδια, ενώ στην δεύτερη κατανάλωσε περίπου 4 κιλά γαρίδες, συνεπώς η διεύθυνση του εστιατορίου αποφάσισε να μην του επιτρέψει ξανά την είσοδο.

Από την πλευρά του, ο influencer κάνει λόγο για διάκριση και επισημαίνει «μπορώ να φάω πολύ… Είναι κακό αυτό;», με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να υποστηρίζει ανοικτά ότι δεν τον συμφέρει η παρουσία του κ. Κανγκ, σημειώνοντας «κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν. Ακόμη και όταν πίνει γάλα σόγιας, μπορεί να πιει 20 ή 30 μπουκάλια. Όταν τρώει χοιρινά πόδια, καταναλώνει ολόκληρο το δίσκο με αυτά. Και για τις γαρίδες, συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να τις βάλουν στο πιάτο ενώ αυτός χρησιμοποιεί ένα δίσκο για να τις πάρει όλες».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπεται από δω και πέρα η πρόσβαση στο εστιατόριό του για όσους κάνουν live streaming.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ