εξαφανίστηκε-και-κανείς-δεν-ξέρει-π-44954

«Εξαφανίστηκε» και κανείς δεν ξέρει που είναι και τι κάνει: Το άλυτο μυστήpιο με τον μικρό Ιησού από τη Ναζαρέτ

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, αλλά κάποιες συνήθειες μένουν ίδιες. Μία από αυτές είναι η παρακολούθηση του «Ιησού από την Ναζαρέτ» στην τηλεόραση.

Υπάρχουν πολλές αφηγήσεις στον κινηματογράφο που αναφέρονται σε μια κατάρα που συνοδεύει τους πρωταγωνιστές των ταινιών που αναφέρονται στη ζωή του Ιησού από τη Ναζαρέτ.

Ένας νεαρός με μπλε μάτια έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο, υποδυόμενος τον Ιησού από τη Ναζαρέτ στην ιστορική ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, σε μικρή ηλικία.

Ο μικρός Ιησούς:

Ο Lorenzo Monet, μόλις 12 ετών τότε, έλαβε αυτόν τον ρόλο στην ταινία που αποτελεί μια σημαντική παράδοση κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας.

Η επιλογή του Lorenzo Monet μεταξύ πολλών παιδιών που συμμετείχαν στα καστινγκ για την ταινία, οφείλεται στα αγγελικά του χαρακτηριστικά. Τα μαγευτικά του μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλιά τον έκαναν ιδανική επιλογή για τον ρόλο του μικρού Ιησού που επιθυμούσε ο Φράνκο Τζεφιρέλι.

Ως επιθυμία του διάσημου σκηνοθέτη, ήταν η κατάλληλη επιλογή ηθοποιών. Αυτών δηλαδή, που μπορούσαν να μεταδώσουν ένα συναίσθημα μόνο με μια ματιά, ιδιότητα που διέθεταν όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν σε αυτήν την ιστορική ταινία.

Όμως, πού βρίσκεται σήμερα ο Lorenzo Monet και γιατί οι πληροφορίες για τη ζωή του είναι τόσο περιορισμένες;

Παρά τις προσπάθειες αναζήτησης, κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει πολλά σχετικά με την πορεία του. Ο ηθοποιός, γεννημένος το 1965 στην Ιταλία, σήμερα συμπληρώνει 55 χρόνια.

Παρόλα αυτά, το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στην IMDb ούτε στη Wikipedia. Ωστόσο, οι οπαδοί του έχουν δημιουργήσει μια σελίδα για εκείνον στο Facebook, όπου ανταλλάσσουν πληροφορίες που κάποιες φορές φαίνονται αληθινές ενώ άλλες φαντάζουν να είναι απλά δημιουργήματα φαντασίας.

ρισμένες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι ο ηθοποιός τώρα κατοικεί στην Τεργέστη της Ιταλίας, έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων.

Υπάρχουν αναφορές ότι είναι παντρεμένος, χωρίς να έχει δημοσιοποιηθεί εάν έχει παιδιά.

Η σειρά ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ:

Η σειρά «Ο Ιησούς της Ναζαρέτ» (Jesus of Nazareth) αποτελεί μίνι σειρά τηλεόρασης που παράχθηκε από τη Βρετανία και την Ιταλία, διαρκεί 371 λεπτά συνολικά και θεωρείται ως η μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία του θρησκευτικού κινηματογράφου, περιλαμβάνοντας τη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με μεγάλη ευσέβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στα Ευαγγέλια και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα διήρκεσαν σχεδόν έναν χρόνο, πραγματοποιήθηκαν σε αυθεντικά μέρη και ο Τζεφιρέλι είχε στη διάθεσή του ένα επιτελείο από διάσημους ηθοποιούς και κομπάρσους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ