η-πιο-μεγάλη-πράξη-ανθρωπιάς-στο-youtube-πλή-6539

Η πιο μεγάλη πράξη ανθρωπιάς στο YouTube: Πλήρωσε για χειρουργηθούν 1000 τυφλοί άνθρωποι

MrBeast: Ο διάσημος Youtuber για ακόμη μια φορά παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς

Ίσως από τους πιο γνωστούς Youtubers του κόσμου, ο Mr Beast για ακόμη μια φορά βοήθησε όχι έναν αλλά 1000 συνανθρώπους του. Πιο συγκεκριμένα, ο Youtuber βοήθησε να χειρουργηθούν 1000 άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό ανθρωπιστικό οργανισμό SEE International, ο MrBeast πλήρωσε τα έξοδα για να αποκατασταθεί η όραση 1000 άνθρωποι που είχαν διάφορα σχετικά προβλήματα και χρειαζόντουσαν χειρουργείο. Όπως εξηγεί στο βίντεο, στον κόσμο υπάρχουν πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν θέματα όρασης και βλέπουν για παράδειγμα πολύ θολά, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν τις λεπτομέρειες των όσων βρίσκονται μπροστά τους. Ωστόσο, σχεδόν οι μισοί άνθρωποι μπορούν να θεραπευτούν με ένα σχετικά απλό χειρουργείο που διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η προσπάθεια του MrBeast δεν περιορίστηκε μόνο στις ΗΠΑ, αφού ταξίδεψε και σε άλλες χώρες, όπως το Μεξικό, η Ινδονήσια, το Βιετνάμ, η Τζαμάικα και η Κένυα για να βοηθήσει και εκεί ανθρώπους με θέματα όρασης, ενώ κάλεσε το κοινό του να στηρίξει την προσπάθεια με δωρεές στον εν λόγω οργανισμό.

Το βίντεο του έγινε αμέσως viral, με πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερες από 24 ώρες και μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το viral βίντεο του MrBeast με τους 1000 ανθρώπους  με τα χειρουργικά προβλήματα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ