ηρωίδα-μάνα-έδωσε-την-τελευταία-πνοή-σ-2372

Ηρωίδα μάνα: Έδωσε την τελευταία πνοή στο μωρό της, το έκρυψε στην τουαλέτα και ύστερα πέθανε

Τζέσικα: Η ιστορία της μητέρας από την Αμερική που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο

Η Τζέσικα ήταν μία μητέρα από την Αμερική, της οποίας η ιστορία ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκίνησε όλους του αναγνώστες.

Πρόκειται για την αδικοχαμένη μητέρα, η οποία λίγο πριν ξεψυχήσει έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τον άνδρα της, έδωσε τα πάντα για να κρατηθεί στη ζωή το μωρό της.

Η Τζέσικα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της και αιτία ήταν οι πυροβολισμοί του Άντουαν Ντέιβις. Μάλιστα, ο ίδιος μετά τη δολοφονία της Τζέσικα, αυτοκτόνησε. Η αστυνομία βρήκε νεκρούς τους δύο συντρόφους, όμως, ανακάλυψαν την ηρωική πράξη της Τζέσικα.

Το χρονικό της δολοφονίας και της ηρωικής πράξης της Τζέσικα

Η Τζέσικα είχε κρύψει στη λεκάνη της τουαλέτας του μπάνιου, την έξι μηνών κόρη της. Με αυτό τον τρόπο η Τζέσικα κατάφερε να σώσει την κόρη της από το μανιακό πατέρα της. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγω πως ο Ντέιβις πάλευε με την κατάθλιψη, έπειτα από την στρατιωτική υπηρέτησή του στο Ιράκ.

Η μητέρα της Τζέσικα κάνει λόγω για συχνά ξεσπάσματα θυμού από την πλευρά του Ντέιβις. Επίσης, αναφορά γίνεται και για κατάχρηση αλκοόλ για τον σύζυγο της Τζέσικα. Οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα ανέφεραν πως την ημέρα της δολοφονίας της Τζέσικα, ο Ντέιβις ήταν μεθυσμένος.

Η Τζέσικα προσπάθησε να αντισταθεί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ντέιβις ήταν τόσο αφοσιωμένος στο σκοπό του εκείνη την ώρα, που δεν έβλεπε τίποτα άλλο από το θάνατο της Τζέσικα. Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να σκοτώσει και την Κόμπι. Το μόνο που έπαθε η Κόμπι ήταν να παρουσιάσει υποθερμία. Κατά τα άλλα ήταν μια χαρά, γιατί φρόντισε γι’ αυτό, η μαμά της, λίγο πριν πεθάνει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ