κάνει-παταγο-και-όχι-αδικα-σπιταρόνα-31-46485

Κάνει ΠΑΤΑΓΟ και όχι ΑΔΙΚΑ : Σπιταρόνα 31 τ.μ, στο στήνουν σε ένα βράδυ, κοστίζει 7.500€ και χωράει δύο οικογένειες

Με τις αυξήσεις στις τιμές των ενοικίων και την ακρίβεια στα πάντα, τα νέα σπίτια-κοντέινερ λιγοστών τετραγωνικών μπορείς να πεις πως έχουν γίνει…τάση.


Τι είναι το cubica;

Το Cubica, είναι ένα σπίτι κοντέινερ. Είναι μόλις 31 τ.μ. αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγαλύτερα σπίτια, αντιθέτως πολλά σπίτια θα ζήλευαν τα ατού της συγκεκριμένης επιλογής. Έχει σχεδιαστεί από μια εταιρεία της Costa Rican, που φέρει το ίδιο όνομα.Το Cubica, δεν περιλαμβάνει μόνο όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους, αλλά και ορισμένες φανταστικές ανέσεις, όπως ένα κομψό κατάστρωμα με ξύλινη επένδυση στο πάτωμα, LED φωτισμό σε όλους τους χώρους και ακόμη, ευπροσάρμοστα καταλύματα φιλοξενουμένων.

Σπίτι κοντέινερ

Το σπίτι φιλοξενεί άνετα τέσσερις ενήλικες μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι και έχει δύο στοιβαγμένες κουκέτες. Κάθε κρεβάτι διπλώνεται και μαζεύεται όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ μέρος του κυρίως κρεβατιού μπορεί να διπλασιαστεί και να γίνει τραπέζι για γεύμα

Η μικρή κουζίνα του Cubica διαθέτει τα πάντα. Ένα μικρό ψυγείο, μια κουζίνα με δύο καυστήρες, ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα μεγάλο νεροχύτη και άφθονο χώρο για επιπλέον συσκευές.

Το μπάνιο του μικρού σπιτιού είναι εξοπλισμένο με εκπληκτικά μεγάλο ντους, τουαλέτα, σύγχρονο νεροχύτη, πλυντήριο, ακόμη και στεγνωτήριο!

Οι σχεδιαστές κατάφεραν να βρουν και έναν τρόπο για το πρόβλημα της θερμότητας! Το Cubica χρησιμοποιεί την αρχική μεταλλική του επικάλυψη, για να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες ακτίνες του ηλίου. Επιπλέον, αυτή λειτουργεί και ως επιπλέον μόνωση. Έξυπνο!

Εκτός από την ύπαρξη ενός εντυπωσιακού καταστρώματος στην οροφή, το σπίτι διαθέτει επίσης συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν και μεταβαίνουν σε ένα μεγάλο αίθριο χώρο, όπου οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν μπάρμπεκιου ή ηλιοθεραπεία.

Εκεί που έχουν φτάσει τα ενοίκια δεν το λες και κακή ιδέα…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ