τα-είπε-έξω-από-τα-δόντια-στον-διευθυντ-43943

Τα είπε έξω από τα δόντια στον διευθυντή και παραιτήθηκε: «Ανοίγω το μαγαζί σου κάθε μέρα κι εσύ μου φέρεσαι έτσι; Τελείωσα!»

Εργαζόμενη των “Subway” τα “χώνει” στον διευθυντή της και μετά παραιτείται και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral.


Ειδικότερα, η Ava, φορώντας τη στολή της «Subway» (σ.σ. διάσημο σαντουιτσάδικο στις ΗΠΑ), μιλάει στο τηλέφωνο με τον διευθυντή της, ενώ ένας συνάδελφος της την τραβάει βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, απαριθμώντας περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια likes.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, η εργαζόμενη των “Subway” υπογραμμίζει «το παίρνω αυτό με λάθος τρόπο… Είμαι… Είμαι προσβεβλημένη και πληγωμένη. Θα ήθελα να καταλάβεις ότι σήμερα θα είναι η τελευταία μου μέρα» και προσθέτει «με ρωτάς ποιο είναι το πρόβλημα; Ξέρω ότι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Ξέρω δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Απάντησε σε μένα και πες μου “συγγνώμη για αυτό, θα το συζητήσουμε αύριο”, αλλά δεν μπορείς καν να το πεις αυτό».

Εργαζόμενη των “Subway” παραιτείται, αφού πρώτα τα λέει ένα χεράκι στον διευθυντή της

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Ava επισημαίνει «λοιπόν ποια είμαι εγώ; Τι είμαι για σένα; Ανοίγω το μαγαζί σου κάθε μέρα και μετά μου φέρεσαι έτσι. Όχι, δεν θα το συζητήσουμε αύριο. Τελείωσα, Τελείωσα…. Και όλα αυτά για μια αμοιβή σκ…α».

Σε κάποιο σημείο, η συζήτηση πήγε στη μάσκα για τον κορονοϊό, με την Ava να σημειώνει «φοράω τη μάσκα μου συνέχεια… Επειδή μια φορά την είχα κατεβάσει, γιατί ένας πελάτης δεν με άκουγε, μου ρίχνεις όλο το φταίξιμο. Φοράω τη μάσκα μου κάθε μέρα, τη φοράω κάθε μέρα και δεν αναπνέω και ιδρώνω και βγάζω σπυράκια από αυτές τις ηλί..ες μάσκες που φοράω κάθε μέρα για σένα».

Η τηλεφωνική επικοινωνία ολοκληρώνεται με την την εργαζόμενη των “Subway” να του λέει «ευχαριστώ για τίποτα», με τους χρήστες να παίρνουν το μέρος της και να την υποστηρίζουν. Μάλιστα, ένας χρήστη της γράφει «μπράβο σου που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου!», ενώ ένας άλλος σχολίασε «όταν έχεις περισσότερες ικανότητες μάνατζερ από… τον μάνατζερ».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ