βασιλική-πλεξίδα-μετά-τη-συντριβή-του-5380

Βασιλική Πλεξίδα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου: «Οφείλω τη ζωή μου σε Εκείνη και για αυτό θα Την ευγνωμονώ και θα Την ομολογώ για πάντα»

Βασιλική Πλεξίδα: Η μόνη διασωθείσα της μοιραίας πτώσης, είχε αποδώσει τη σωτηρία της σε θαύμα της Παναγίας Ακρωτηριανής στη Σέριφο

Έξι χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα, με την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερα στελέχη του Στρατού Ξηράς, η μόνη διασωθείσα της μοιραίας πτώσης, Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, είχε αποδώσει τη σωτηρία της σε θαύμα της Παναγίας Ακρωτηριανής στη Σέριφο.

Έκτοτε, κάθε χρόνο βρίσκεται στο Μοναστήρι, όπου μαζί με το σύζυγό της και συναδέλφους από το Στρατό Ξηράς και κυρίως από την Αεροπορία Στρατού, τιμούν τη χάρη της Παναγίας.

Πριν από 5 χρόνια κόντεψε να χάσει τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, εκ θαύματος όμως στέκεται ακόμη ζωντανή και πάντα θα ευγνωμονεί την Παναγία γι’ αυτό.

Βασιλική Πλεξίδα: «Οφείλω τη ζωή μου σε Εκείνη»

Σήμερα αντίκρυσα σε αρκετά site το πολλαπλό Μέγιστο Θαύμα της Παναγίας μας. Όσον αφορά την Θαυματουργή εικόνα Της,αναφορικά με ένα λάθος που γίνεται και επειδή θέλω να το διευκρινίσω, σας παραθέτω την αυθεντική εικόνα της Παναγίας μας της Ακρωτηριανής Σερφιώτισας Θεραπεύτριας η οποία με διέσωσε πριν από πέντε χρόνια στο Σαραντάπορο Ελασσόνας έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου!!! Οφείλω τη ζωή μου σε Εκείνη για αυτό και θα Την ευγνωμονώ και θα Την ομολογώ με όλο μου το είναι όσο ζω!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ