υπερήφανος-πατέρας-h-κόρη-μου-με-σύνδρ-2886

Υπερήφανος πατέρας: «H κόρη μου με σύνδρομο Down πήρε το πτυχίο της και εγώ είμαι ο πιο περήφανος μπαμπάς στη γη»

Σύνδρομο Down: Παρά τις αντιξοότητες ένα κορίτσι κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Ένας πατέρας ενός κοριτσιού με σύνδομο Down δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και την υπερηφάνεια για την κόρη του, η οποία πήρε το πτυχίο της στη φωτογραφία, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Η ευτυχία κάθε γονιού είναι να βλέπει το παιδί του να διαπρέπει στη ζωή του. Γι’ αυτόν τον πατέρα, όμως, έχει παραπάνω σημασία η πορεία του παιδιού του, διότι έχει σύνδρομο Down και παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Ο συγκινημένος πατέρας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την φωτογραφία της κόρης του και τη συνόδευε από τα εξής υπέροχα λόγια:

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down: «Είμαι ο πιο περήφανος πατέρας του πλανήτη. Αυτή είναι η κόρη μου, η Rachel Handlin. Σήμερα πήρε το πτυχίο της στη φωτογραφία απ΄το Institute of Art στην Καλιφόρνια».

Πατέρας κοριτσιού με σύνδρομο Down: Η δημοσίευσή του έγινε viral

Αυτή η δημοσίευση έγινε αμέσως viral και πάρα πολλοί χρήστες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στο κορίτσι, καθώς το γεγονός ότι γεννήθηκε με ένα παραπάνω χρωμόσωμα δεν την απέτρεψε απ’ το να σπουδάσει και να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Η Rachel είναι ένα υπέροχο πρότυπο για την κοινωνία και παράδειγμα προς μίμηση. Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στον πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της και τη βοηθάει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ