χειροκροτήθηκε-από-όλους-βγήκε-στη-σύ-37780

Χειροκροτήθηκε από όλους: Βγήκε στη σύνταξη χορεύοντας Σφακιανάκη στο Λονγκ Άιλαντ

Τη συνταξιοδότησή του ένας Ελληνοαμερικανός αστυνομικός στη Νέα Υόρκη γιόρτασε μετά από 29 χρόνια υπηρεσίας. Αποθεώθηκε με τον χορό του.

Αποθεώθηκε

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του μέχρι πρότινος διοικητή της μονάδας Κ-9 του τμήματος συγκοινωνιών του «Μεγάλου Μήλου» ήταν ουσιαστικά ένα ελληνικό γλέντι που έλαβε χώρα στο Λονγκ Άιλαντ παρουσία πολλών συναδέλφων του – ακούστηκαν πολλά ελληνικά τραγούδια και ο ίδιος χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Οι «New York’s Finest», λοιπόν, το έριξαν έξω με «Ζορμπά», νησιώτικα, αλλά και Νότη Σφακιανάκη να παίζουν από τα ηχεία στον περιβάλλοντα χώρο αστυνομικού τμήματος, ενώ υπήρχε και μπουφές με ελληνική κουζίνα.

Πολλοί ήταν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που ευχήθηκαν στον Τζον Πάππας να χαρεί τώρα που σταματάει να υπηρετεί και να προστατεύει τους πολίτες της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος, συγκινημένος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του και την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κι όσο για το αντίο; Χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ ακουγόταν το «Είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη. Στο πλευρό του είχε τη σύζυγό του, που κατάγεται από τη Χίο, καθώς και τις δύο κόρες τους. Μάλιστα, χόρεψε και νησιώτικα με την φωνή του Γιάννη Πάριου ενώ οι συνάδελφοί του και οι σκύλοι Κ-9 τον αποχαιρετούσαν και να του εύχονταν να χαρεί με το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ