γιάννης-βογιατζής-έμεινα-χωρίς-λεφτ-125

Γιάννης Βογιατζής: «Έμεινα χωρίς λεφτά, μπήκα φυλακή επειδή δεν είχα να πληρώσω. Με έβγαλε η Μαίρη Χρονοπούλου»

Ο Γιάννης Βογιατζής παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για το τραγούδι, την στήριξη του στους νέους καλλιτέχνες, αλλά και για τη μέρα που μπήκε στη φυλακή.

«Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.

Γιάννης Βογιατζής

Γιάννης Βογιατζής: Η στήριξη στους νέους καλλιτέχνες και η βοήθεια που δέχτηκε από τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά , ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται και μέχρι σήμερα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε γέμιζε στάδια. Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου», συνέχισε.

«Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν: κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ;», είπε ο τραγουδιστής, ενώ συμπλήρωσε «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα». «Το κράτος μου χρωστάει δεν του χρωστάω εγώ», κατέληξε ο Γιάννης Βογιατζής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ