μπλεξίματα-για-διάσημη-tiktoker-καταδίωξε-το-34369

Μπλεξίματα για διάσημη TikToker: Καταδίωξε τον άντρα της μητέρας της επειδή την απειλούσε και μπήκε ισόβια

TikTok: Η περίπτωση της Mahek Bukhari

Η Mahek Bukhari μια 24χρονη influencer από το TikTok, έχει καταδικαστεί για την δολοφονία δύο ανδρών με ελάχιστη ποινή 31 έτη και οκτώ μήνες. Οι δύο άνδρες έχασαν την ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους βγήκε από τον δρόμο κατά την διάρκεια μιας καταδίωξης με αυξημένη την ταχύτητα έξω από το Λέστερ της Αγγλίας.

Η καταδίωξη αυτή συνδέθηκε με τη συμμετοχή της Mahek Bukhari και άλλων ατόμων.

Η Mahek Bukhari καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη μαζί με τη μητέρα της, Ansreen Bukhari, η οποία καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 26 ετών και εννέα μηνών για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία δύο νέων ανδρών. Οι δύο νέοι, Saqib Hussain και Mohammed Hashim Ijazuddin, πέθαναν ακαριαία κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που προκλήθηκε από την ομάδα τους, καθώς το αυτοκίνητό τους βγήκε από τον δρόμο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης άλλα μέλη της ομάδας σε διάφορες ποινές φυλάκισης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rekhan Karwan, 29 ετών, και ο Raees Jamal, 23, δικάστηκαν επίσης σε ισόβια φυλάκιση με τουλάχιστον 26 και 31 χρόνια αντίστοιχα. Η Natasha Akhtar, 23 ετών, καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση, ενώ ο Ameer Jamal, 28, και ο Sanaf Gulamustafa, 23 ετών, δικάστηκαν σε 14 χρόνια φυλάκιση.

Το χρονικό της υπόθεσης με τα εγκλήματα της Mahek Bukhari

Ο δικαστής Timothy Spencer KC επεσήμανε τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην υπόθεση και επέκρινε την Mahek Bukhari για την εγωιστική συμπεριφορά της. Η επιτυχία της ως influencer στο TikTok φαίνεται να την είχε καταλήξει σε εγωπαθή συμπεριφορά και να την οδήγησε να εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο. Η υπόθεση αυτή υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των εγκλημάτων καταδίωξης και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή και τη συμπεριφορά των ατόμων.

Την μοιραία νύχτα της 11ης Φεβρουαρίου του προηγούμενου έτους, η Mahek συναντήθηκε με τον Saqib Hussain σε έναν χώρο στάθμευσης στο Leicester, υποστηρίζοντας ότι θα του επέστρεφε τα χρήματα. Όμως, εκεί βρέθηκε μαζί με μια συμμορία οκτώ ατόμων. Στο σημείο αυτό, αυτή η συμμορία αντιμετώπισε τον Saqib Hussain και τον στενό του φίλο Ijazuddin, που είχε προσφερθεί να τον μεταφέρει, και τους καταδίωξε με υψηλές ταχύτητες. Αυτό οδήγησε σε μια μοιραία σύγκρουση που κατέληξε στο θανάσιμο ατύχημα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ