πανικός-σε-πτήση-άνδρας-μαχαίρωσε-με-κ-1190

Πανικός σε πτήση: Άνδρας μαχαίρωσε με κουτάλι αεροσυνοδό, για να ανοίξει την έξοδο κινδύνου

Πτήση στις ΗΠΑ: Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από έξι επιβάτες

Ένα περιστατικό άνευ προηγουμένου εκτυλίχθηκε σε πτήση των ΗΠΑ. Ένας άνδρας σηκώθηκε εντελώς ξαφνικά από τη θέση του και με ένα σπασμένο κουτάλι μαχαίρωσε τρεις φορές μια αεροσυνοδό, ενώ προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν έξι επιβάτες.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, το περιστατικό έγινε σε πτήση της United Airlines από το Λος Άντζελες στη Βοστώνη, με τον 33χρονο Φρανσίσκο Σεβέρο Τόρες να ευθύνεται για το αδιανόητο σκηνικό.

Πτήση στις ΗΠΑ: Ο 33χρονος πήγε στη τουαλέτα και έσπασε το κουτάλι

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, εισαγγελική έρευνα αναφέρει πως ο 33χρονος πήγε στη τουαλέτα και έσπασε το κουτάλι, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη θέση του. Εντούτοις, μετά από λίγο σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει, ενώ κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου, γνωρίζοντας πως «με αυτό τον τρόπο θα σκότωνε ανθρώπους».

Τότε, μαχαίρωσε στο λαιμό την αεροσυνοδό που προσπάθησε να τον σταματήσει και έπιασε την πόρτα. Αμέσως, δύο μέλη του προσωπικού και έξι επιβάτες όρμησαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν, ενώ έγινε αναγκαστική προσγείωση.

Πλέον, αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή την Πέμπτη, και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πρόστιμο 250.000 δολαρίων και ποινή πενταετούς φυλάκισης με αναστολή έως και ισόβια κάθειρξη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ