δεν-θα-μάθεις-ποτέ-ξανά-νέα-μου-ώρες-399

“Δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου”: Ώρες αγωνίας για την 30χρονη Μαριάννα – Το γράμμα & η δημόσια έκκληση

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών ώστε να βρεθεί η 30χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου που αγνοείται τα τελευταία 24ωρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Η νεαρή γυναίκα εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή (18/11) από το σπίτι της φίλης της που την φιλοξενούσε στο χωριό Γαλαρινό και, σύμφωνα με το «Silver Alert» που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας από την Γραμμή Ζωής, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους, ενώ δεν είναι γνωστή η ένδυσή της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, στενή φίλη της Μαριάννας Βλαχοπάνου, τα ίχνη της έχουν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η φίλη της επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν μαζί και διαπίστωσε την απουσία της. Μαζί της πήρε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, ενώ στο σπίτι άφησε την ταυτότητά της και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η γυναίκα δεν αποκλείεται να κατευθύνθηκε προς τα Βασιλικά για να πάρει το λεωφορείο για το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο κάνεις δεν μπορεί να το ξέρει με σιγουριά.

Μαριάννα

Τα μηνύματα που η Μαριάννα έστειλε σε φίλες της

«Έμενε σε μια φίλη της στο Γαλαρινό και κυκλοφορούσε με τα πόδια, καθώς δεν είχε αυτοκίνητο. Την Δευτέρα ήταν να πιάσει εργασία σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο την Παρασκευή τους ειδοποίησε ότι κάτι της έτυχε, ότι δεν μπορεί να πάει και ότι θα έπιανε δουλειά την Τετάρτη. Η Μαριάννα εξαφανίστηκε από τις 6 το απόγευμα. Έστειλε δύο μηνύματα σε δύο κοπέλες και μετά έκλεισε το κινητό της. Στο ένα μήνυμα έγραφε “δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου” και στην άλλη κοπέλα έγραφε “σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα”. Είχε στενές σχέσεις και με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπινε λίγο αλκοόλ και φοβόμαστε μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερεη η φίλη της 30χρονης στο protothema.gr.

Άφησε γράμμα – Έρευνες και από εθελοντές

«Στο σπίτι που έμενε βρέθηκε και ένα γράμμα το οποίο έχει στα χέρια της η αστυνομία. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγραφε σε αυτό η Μαριάννα. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα γιατί ανησυχούμε και να βοηθήσει και ο κόσμος», σημείωσε η φίλη της.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, στις έρευνες συμμετέχουν και οι εθελοντές διασώστες οι οποίοι αναμένεται να «χτενισουν» την ευρύτερη περιοχή με drone και εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής, η ζωή της 30χρονης πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», τονίζεται.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ