την-έβαλαν-σε-λάθος-πτήση-και-πήγε-τίρα-46243

Την έβαλαν σε λάθος πτήση και πήγε Τίρανα αντί για Αθήνα

Σε λάθος αεροπλάνο οδήγησε ένας συνοδός εδάφους στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης μια 83χρονη σε αναπηρικό αμαξίδιο που ήθελε να επισκεφτεί τους δικούς της στην Αθήνα με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να καταλήξει στα Τίρανα!

«Η αιτία ήταν μια ατυχής αλυσίδα περιστάσεων», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης σημειώνοντας ότι ο συνοδός εδάφους είχε και πρόβλημα επικοινωνίας με την ηλικιωμένη, η οποία δεν μιλούσε γερμανικά ή αγγλικά. «Λυπούμαστε πολύ για αυτό το περιστατικό», πρόσθεσε.

Η 83χρονη ήθελε να επισκεφτεί την περασμένη εβδομάδα την οικογένειά της στην Αθήνα, αλλά κατέληξε τελικά από το λάθος του συνοδού εδάφους στα Τίρανα, όπως δήλωσε η κόρη της στη γερμανική εφημερίδα Nuernberger Nachrichten. Μετά την άφιξή της στην αλβανική πρωτεύουσα η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στην κόρη της, η οποία κανόνισε τα της διαμονής της εκεί μέχρι την επόμενη πτήση για την Αθήνα.

Η κόρη είπε στη γερμανική εφημερίδα ότι αδυνατεί να καταλάβει πώς μπόρεσε να συμβεί το μπέρδεμα αυτό, αφού η μητέρα της δεν είχε εισιτήριο για τα Τίρανα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης, μετά από έλεγχο των συνθηκών του περιστατικού, ελήφθησαν μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Ενώ η διοίκηση του αερολιμένα προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα που προέκυψαν από το λάθος του συνοδού εδάφους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ