δάφνη-λαμπρόγιαννη-ο-μπαμπάς-μου-ήτα-2157

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Ο μπαμπάς μου ήταν τσαγκάρης και η μαμά μου νοικοκυρά, είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου»

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια και η υπερηφάνεια για την καταγωγή της

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους και τις ερμηνείες της, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για την οικογένειά της και για τα παιδικά της χρόνια. Η ηθοποιός που ξεχώρησε με τον ρόλο της στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», μίλησε για την οικογένειά της, ενώ τόνισε πως είναι πολύ περήφανη για την καταγωγή της.


Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και η καταγωγή της

Για τους γονείς της και τον αγώνα που έδωσαν για την επιβίωση, μίλησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, σε συνέντευξη της. Η ηθοποιός που εμφανίζεται στην επιτυχημένη σειρά του Αlpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά της και στα παιδικά της χρόνια.

«Ο μπαμπάς μου ήταν τσαγκάρης και η μαμά μου νοικοκυρά. Δεν ήμασταν πλούσιοι. Ζούσαμε στην Καλογρέζα. Ο πατέρας μου έκανε κάποια στιγμή μια βιοτεχνία παπουτσιών. Έφευγε στις 5 το πρωί κι επέστρεφε μεσάνυχτα, κατάκοπος. Τα πρώτα χρόνια δεν είχε καν μεταφορικό μέσο. Αυτή είναι η καταγωγή μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Beaute.

«Ήταν άνθρωποι που δούλεψαν πολύ. Καμιά φορά περνάω έξω από τη βιοτεχνία όπου δούλευε ο μπαμπάς μου στην πλατεία Κουμουνδούρου και λέω: ”Εδώ ήταν ο ναός”. Το ρήμα ”σέβομαι” είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για τους γονείς μου. Μας μεγάλωσαν εμένα και τον αδερφό μου, με αγάπη και σοφία, μάθαμε να ζούμε με μέτρο. Το πρώτο μου στερεοφωνικό το πήρα με δικά μου χρήματα. Δεν ζητούσα ποτέ. Δεν αισθάνθηκα όμως ότι μου λείπει κάτι».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ