δεν-θα-την-γνώριζε-ούτε-η-δανδουλάκη-η-297

Δεν θα την γνώριζε ούτε η Δανδουλάκη: Η μικρή «Όλια» από τη Λένη, σήμερα είναι 25 χρονών και η διαφορά είναι τεράστια

Η Δήμητρα Δουμένη έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Λένη».

Η μικρή ξανθιά πρωταγωνίστρια με τα γαλάζια μάτια, που έκλεψε την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, μεγάλωσε και είναι μια πανέμορφη δεσποινίδα. Σήμερα ασχολείται με τις μεγάλες της αγάπες, την όπερα και το πιάνο.

Η Δήμητρα Δουμένη πλέον είναι 25 χρονών και έχει γίνει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έχει αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της και ακολουθεί ένας εντελώς διαφορετικό επάγγελμα.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Λένη», όπου ξεκίναγε με το χαρακτηριστικό τραγούδι όπου όλοι μας θυμόμαστε μέχρι σήμερα “τρέχει τρέχει τρέχει το νερό, τρέχει το νερό στο αυλάκι”.

Στην σειρά υποδύονταν την μικρή Όλια, την οποία, η Ελένη (Κάτια Δανδουλάκη), βρίσκει στο port baggage επιστρέφοντας στην Αθήνα. Η Ελένη προσπαθεί να μιλήσει με την Όλια και να μάθει πως βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι οι γονείς της. Η μικρή αρχικά δεν μιλάει καθόλου. Όμως η Όλια είναι αυτό που έψαχνε η Ελένη στη ζωή της, το παιδί που ποτέ δεν είχε και θα της γνωρίσει ένα καινούργιο κόσμο. Οι δυο τους θα μείνουν μαζί δημιουργώντας μία δυνατή σχέση. Όταν κάποια στιγμή εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Όλιας, η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να μην τη χάσει καθώς τα συναισθήματά της για αυτήν είναι τόσο δυνατά.

Λένη: Με τι ασχολείται σήμερα η μικρή Όλια

Η Δήμητρα σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία (ΦΠΨ), στο Καποδιστριακό, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την όπερα και το πιάνο, τα οποία αγαπά πάρα πολύ και θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά.

Μάλιστα, πριν χρόνια σε μία σπάνια συνέντευξή της είχε πει: «Τα αθώα εκείνα χρόνια που έπαιζα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήταν ωραίες στιγμές για μένα. Ήταν σαν παιχνίδι». «Πλέον δεν ασχολούμαι με την υποκριτική. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα, κυρίως με το κλασικό τραγούδι που μου αρέσει πολύ. Θέλει προσήλωση, πολλές γνώσεις και ηρεμία».

Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή Όλια από τη «Λένη»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ