έβαλε-στην-άκρη-75-000-ευρώ-σε-4-χρόνια-24χρονη-397

Έβαλε στην άκρη 75.000 ευρώ σε 4 χρόνια: 24χρονη εξηγεί πως μάζεψε τόσα πολλά χρήματα με έναν μόνο μισθό

Μία 24χρονη εργαζόμενη, η Ji-hyen Kwak, από τη Νότια Κορέα, με 1.500 ευρώ μισθό, κατάφερε να κάνει αποταμίευση και να μαζέψει 75.000 ευρώ, σε τέσσερα χρόνια.

Η νεαρή κοπέλα έγινε πρώτο θέμα στη χώρα της, καθώς σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να μαζέψει 75.000 ευρώ, δηλαδή 100 εκατομμύρια won, με μισθό 1.500 ευρώ από τη βασική της δουλειά.

Όπως εξήγησε «έπιασα δουλειά στα 19 μου και δουλεύω μέχρι και σήμερα, μαζεύοντας 75 χιλιάδες μέσα σε τέσσερα χρόνια, κάνοντας και δεύτερη δουλειά, αποταμιεύοντας συνεχώς. Και δεν έχω καμία τύψη».

Τα χρόνια αυτά, η 24χρονη στερήθηκε πολλά, δίνοντας μόλις 6 ευρώ για φαγητό τον μήνα. Συγκεκριμένα, τρώει κυρίως ρύζι και κυνηγάει προσφορές και κουπόνια, που μπορούν να της χαρίσουν μέχρι και δωρεάν φαγητό.

Πίνει μόνο νερό βρύσης και φθηνό τσάι, ενώ περπατάει κάθε μέρα δυο ώρες από και προς τη δουλειά.

Η 24χρονη εργαζόμενη αγόρασε σπίτι με την αποταμίευση που έκανε

Με τα χρήματα που έκανε αποταμίευση είχε σκοπό να αγοράσει το δικό της σπίτι, κάτι που κατάφερε τελικά, προκειμένου να μην μένει άλλο με τους γονείς της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον άνοιξε στο YouTube και δίνει συμβουλές σε νέους, οι οποίοι θέλουν να καταφέρουν ότι κατάφερε εκείνη με στερήσεις, αλλά αρκετά σύντομα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ