από-δολοφόνους-δεν-δέχομαι-χρήματα-1529

«Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα»: Το μεγάλο ξέσπασμα από πατέρα θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train

Hellenic Train: Το ξέσπασμα του πατέρα του Δημήτρη Ασλανίδη

Hellenic Train:Ο κ. Παύλος Ασλανίδης, έχασε τον γιο του, Δημήτρη, στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη δήλωσε πως αρνείται να πάρει οποιαδήποτε αποζημίωση από τη Hellenic Train για τον θάνατο του γιού του ενώ ζητάει δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειες τους.


Ο οργισμένος πατέρας δήλωσε τα εξής στην εκπομπή, Super Katerina. «Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;

«Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα»: Ξεσπά πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train

Hellenic Train: Καθηλώνει ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη

Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία.

Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι.

Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει.

Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ