άσχημο-παιχνίδι-της-μοίρας-αυτός-είνα-8403

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε η μητέρα το μωρό στον βρεφονηπιακό σταθμό στην Άρτα

Άρτα: Πως έγινε το τραγικό συμβάν

Μια σειρά από ατυχή συμβάντα φαίνεται πως οδήγησαν να συμβεί η τραγωδία με τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα. Παράλληλα, οι γονείς του μωρού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ προετοιμάζονται για να πουν το τελευταίο αντίο.

Ο συνήγορος του 37χρονου πατέρα έδωσε εξηγήσεις για το πώς έγινε το φρικτό γεγονός, ενώ παράλληλα, τόνισε ότι, μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο πατέρας θεωρούσε ότι το παιδί είναι στο βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Επειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, γιατί έβγαζε τα δόντια και είχε κολικούς, η δε γυναίκα του είχε ένα μικρό ατύχημα, πριν από λίγες μέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό και έτσι το πήγε αυτός. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του, πήγε στη Λευκάδα, εκτέλεσε το έργο του, όταν πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί, τότε έμαθε ότι δεν είχε πάει το παιδί. Τον πήρε τηλέφωνο. Αυτός πίστευε ακόμα ότι είχε πάει το παιδί στον παιδικό. Έτρεξαν και οι δύο εκεί και καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι κανείς στη θέση αυτή.

Σήμερα, Σάββατο θα γίνει η κηδεία του βρέφους

Το βρέφος θα ταφεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 13/5, στην Περδικορράχη Άρτας. Παράλληλα, η Αστυνομία έχει εκπονήσει μέτρα για να αποτραπούν τυχόν επεισόδια μεταξύ συγγενών, αν και τα πνεύματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, και οι δυο γονείς θα βρεθούν στην κηδεία.

Να σημειωθεί πως, πριν γίνει η κηδεία, το βρέφος θα βαφτιστεί και το όνομα που θα του δοθεί είναι Λυδία – Ελένη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ