ασύλληπτη-τραγωδία-στην-άρτα-προσπάθ-7051

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα: Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο πατέρας – Βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος

Άρτα: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία με τον θάνατο του βρέφους

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στην Άρτα με τον θάνατο ενός βρέφους επειδή το ξέχασε ο πατέρας του για πολλές ώρες στο αυτοκίνητο. Η μητέρα και ο πατέρας νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ενώ ο πατέρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πατέρας πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Ο πατέρας του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή η τραγική μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, η τοπική κοινωνία της Άρτας παραμένει συγκλονισμένη, κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πως ο πατέρας ξέχασε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος στην Άρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πατέρας είχε αναλάβει να πάει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό. Όταν το μεσημέρι η μητέρα πήγε να παραλάβει το βρέφος ενημερώθηκε πως δεν το παιδί δεν ήταν στο βρεφονηπιακό σταθμό και έτσι η μητέρα τηλεφώνησε στον πατέρα και αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Η μητέρα και ο πατέρας εντόπισαν το παιδί αναίσθητο στο ειδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτή την ώρα είναι αποκλεισμένο το νοσοκομείο της πόλης από την Αστυνομία καθώς υπάρχουν φόβοι για σοβαρά επεισόδια σε βάρος του πατέρα.

Πληροφορίες του artinos.gr αναφέρουν συγκεκριμένα πως το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, καθώς οι συγγενείς της μητέρας έχουν σπεύσει στο σημείο και απειλούν να λιντσάρουν τον 35χρονο πατέρα, τον οποίο και θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού.

Σε κάθε περίπτωση, ο πατέρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές που ήδη τον έχουν υπό φρούρηση στο νοσοκομείο της Άρτας αλλά πολύ περισσότερο και στη σύζυγό του, η οποία από την πρώτη στιγμή ζητά να μάθει τι ακριβώς συνέβη και το γιατί έχασε το 5,5 μηνών αγγελούδι της…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ