δεν-έχει-τέλος-το-θρίλερ-στην-υπόθεση-ά-4320

Δεν έχει τέλος το θρίλερ στην υπόθεση Άλεξ: Το σημείο που τον έθαψαν στη Βέροια και η μάρτυρας που μπέρδεψε τα στοιχεία στη κατάθεσή της

Βέροια: Νέος κύκλος ερευνών για την πολύκροτη υπόθεση

Δυστυχώς δεν έχει τέλος το θρίλερ της εξαφάνισης του Άλεξ στη Βέροια. Ένας νέος κύκλος ερευνών έχει ανοίξει για τον εντοπισμό της σορού του 11χρονου μαθητή μετά από έρευνα της εκπομπής, Φως στο Τούνελ και μετά από το αίτημα στην Εισαγγελία που υπέβαλε ο συνήγορος της μητέρας, Μανώλης Αναστασάκης.

«Υποβάλαμε το αίτημα στις 25 Ιανουαρίου και είχαμε θετική απάντηση από την Εισαγγελέα για τις έρευνες. Προτείναμε να δοθεί σχετική άδεια στον καθηγητή Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, κύριο Γρηγόρη Τσόκα, να διενεργήσει με σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, γεωφυσική διασκόπηση του υπεδάφους, γύρω από τον Τριπόταμο ποταμό, στην περιοχή της Μπαρμπούτας, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν η έρευνα είναι απόρρητη, όπως μας λένε ή δεν έχει ξεκινήσει καν», είπε από το στούντιο της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” ο κ. Αναστασάκης.

Από έρευνα του «Τούνελ», προκύπτει πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα στην Μπαρμπούτα, παρόλο που κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν τις Αρχές να ερευνήσουν ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους.

Η μάρτυρας στη Βέροια που μπερδεύτηκε στη κατάθεση της

Φαίνεται πως μία μάρτυρας που είχε δει κάποιες ύποπτες κινήσεις, μετά από χρόνια μπέρδεψε βασικά στοιχεία στην κατάθεσή της στις Αρχές.

Εκεί και συγκεκριμένα στις όχθες του ποταμού, η παρέα των πέντε σκληρών ανηλίκων τον εγκατέλειψε νεκρό την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006. Στη συνέχεια κάποιοι ενήλικοι από το περιβάλλον τους, φρόντισαν να τον εξαφανίσουν εκεί γύρω.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ