εικόνες-ντροπής-στη-χαλκιδική-στη-βερ-6450

Εικόνες ντροπής στη Χαλκιδική: Στη βεράντα κοιμήθηκε ο ηλικιωμένος ανάπηρος μετά την έξωση

Χαλκιδική: Κοιμήθηκε στη βεράντα ο ηλικιωμένος μετά την έξωση

Πριν λίγες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση της έξωσης ενός 81χρονου ανάπηρου από τη Χαλκιδική. Ωστόσο ο γολγοθάς δεν σταμάτησε εκεί καθως μετά την έξωση, ο ηλικιωμένος αναγκάστηκε να κοιμηθεί στη βεράντα καθώς δεν έχει που αλλού να πάει.

Νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης, δικαστικός επιμελητής παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού που βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο 81χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και η κόρη του επιστράτευσαν πρόχειρα κλινοσκεπάσματα για να διανυκτερεύσουν στο σημείο.

Μέσα στο σπίτι υπήρχαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ρουχισμός που ο ηλικιωμένος άνδρας στερήθηκε.

Την έξωση του ηλικιωμένου απέτρεψαν άλλες δύο φορές φορείς και συλλογικότητες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ακολουθεί κάθε νόμιμη οδό προκειμένου να παραμείνει το σπίτι στα χέρια της οικογένειας.

Χαλκιδική: Πώς έχασε το σπίτι του ο 81χρονος

Το σπίτι του 81χρονου βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο για 150.001 ευρώ, ενώ η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο. Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό, καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του, που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου.

Σύμφωνα με τον 902.gr, ο γιος του 81χρονου έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις.

Από τις 150.000 ευρώ, είχε απομείνει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών, που το πήραν από την Τράπεζα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ