γιατί-τον-κρατάνε-γιατί-δεν-τον-στέλν-44671

«Γιατί τον κρατάνε; Γιατί δεν τον στέλνουν στις φυλακές;»: Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας είπε όσα σκεφτόμαστε όλοι μας

Σκέψεις που λίγο-πολύ όλοι σκεφτόμαστε παρέθεσε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας για τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Λύστε με! Θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δε με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δε θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο. Θέλω να φύγω». Αυτά είναι τα λόγια του 39χρονου μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής(12/4).

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι… Έξι γιατροί τον έχουν εξετάσει και έχουν πει ότι δεν είναι ένας ψυχικά ασθενής. Είναι ένας χειριστικός τοξικομανής, όπως όλοι οι τοξικομανείς. Αυτός έχει ένα επιπλέον στοιχείο, είναι ένας ψυχοπαθητικός, ένας κανονικός δολοφόνος», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, με αφορμή όσα λέει ο δολοφόνος μέσα από το νοσοκομείο.

«Γιατί τον κρατάνε; Γιατί δεν τον στέλνουν στις φυλακές; Γιατί του δίνουν το δικαίωμα να πρωταγωνιστεί; Αυτό θέλει… Αυτός θέλει να είναι στην επικαιρότητα, πρώτη μούρη», συμπλήρωσε.

«Υπάρχει μια διαδικασία, η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και πάνω από όλα την κοινή λογική. Πρέπει να μας πουν τι ακριβώς θα τον κάνουν. Τους ιμάντες τους βάζουμε στους ασθενείς όταν είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Τον έχουν δεμένο για να τον προστατεύσουν πρώτα από τον εαυτό του και δεύτερον από τους άλλους», ανέφερε ακόμη ο ψυχίατρος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ