καρέλιας-το-καλύτερο-αφεντικό-της-ελλ-43272

Καρέλιας: Το καλύτερο αφεντικό της Ελλάδας – Το ασύλληπτο ποσό που μοίρασε και φέτος στους εργαζόμενούς του και όλα τα εξτρά δώρα

5 εκατ. ευρώ για 15ο μισθό και έκτακτες παροχές στους εργαζόμενους, φορείς και ιδρύματα

Για άλλη μια χρονιά, ο επικεφαλής της καπνοβιομηχανίας Καρέλιας, Ανδρέας Καρέλιας, ανακοίνωσε το πακέτο με τις σημαντικές παροχές για τους εργαζόμενους.

Αυτό περιλαμβάνει 400 ευρώ οικονομικής ενίσχυσης για το εορταστικό τραπέζι, τον 15ο μισθό για όλους, μπλε bonus ύψους 2.700 ευρώ και χρυσά bonus ύψους 4.000 ευρώ.

Καρέλιας: 15ος μισθός σε όλους τους εργαζόμενους

Eιδικότερα, όπως υπογραμμίζεται στο ευχετήριο μήνυμα του ενόψει Πρωτοχρονιάς ο κ. Καρέλιας, οι παροχές έχουν ως εξής:

Ο κάθε λαχνός της σημερινής ημέρας, για τον καθένα από τους 40 τυχερούς, θα ανέλθει σε €1.000 καθαρά.

Επιπλέον, ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.750 καθαρά.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2023, θα λάβουν μία ακόμη πρόσθετη ενίσχυση € 500 καθαρά.

Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2023.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, και λόγω της υψηλής μας κερδοφορίας, όλοι οι εργαζόμενοι θα λάβουν σαν έκτακτη παροχή έναν μικτό μηνιαίο μισθό, με άλλα λόγια, η εταιρεία λόγω της αυξημένης κερδοφορίας της, θα δώσει 15ο μισθό σε όλους τους εργαζόμενους.

Όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν μισθό κάτω από €1.500 θα λάβουν επιπλέον έκτακτη οικονομική ενίσχυση €500 καθαρά.

170 εργαζόμενοι οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους μέσα στη χρονιά που πέρασε θα λάβουν το μπλε bonus των € 2.700 καθαρά, ενώ 45 εργαζόμενοι, των οποίων η απόδοση κρίνεται ως εξαιρετική, θα λάβουν το χρυσό bonus των € 4.000 καθαρά.

Επανέρχεται η επιβράβευση παρουσίας €1.000 καθαρά για όλους τους εργαζομένους οι οποίοι, κατά τη διάρκεια του έτους, έκαναν χρήση μόνο της κανονικής τους άδειας και δεν έλειψαν ούτε μία άλλη ημέρα από την εργασία τους.

Καρέλιας: Η ανασκόπηση του 2023

Κάνοντας μία ανασκόπηση του 2023, ο κ. Καρέλιας επεσήμανε:

«Μέσα στο 2023 καταφέραμε:

Νέο ρεκόρ στο κύκλο εργασιών. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μετά από ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο 2022, να μιλάμε σήμερα πάλι για ρεκόρ στο τζίρο μας.

Σε ένα κλάδο όπου το ρυθμιστικό περιβάλλον είναι, ίσως, το πιο σύνθετο στην αγορά των καταναλωτικών αγαθών, καταφέραμε όχι μόνο να διατηρήσουμε τα αυξημένα μερίδια στις περισσότερες αγορές μας, αλλά και να καταγράψουμε νέες αυξήσεις στον όγκο πωλήσεων, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό. Κλείνουμε τη χρονιά έχοντας ξεπεράσει τα 15,4 δισεκατομμύρια τσιγάρα στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές μας.

Για ακόμη μία χρονιά η Καρέλιας «χρύσωσε» τους εργαζομένους της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ