πειραιάς-το-παιδί-μου-ήταν-ένας-άγγελ-44866

Πειραιάς: «Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος» – Σuντετριμμένος ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος σκοτώθηκε χθες στον Πειραιά, όταν καταπλακώθηκε από κτίριο που κατέρρευσε.

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών υπηρετούσε στην Άμεση Δράση, ενώ χθες έκανε μεροκάματο, δουλεύοντας σε φορτηγό. Την στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τα δομικά υλικά.

Ο πατέρας του 31χρονου είναι συντετριμμένος. Όπως λέει, ο γιος του ήταν ένας άγγελος, όπως και το όνομά του. «Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή», είπε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως ανέφερε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μια οικοδομή για ένα εξτρά εισόδημα, αλλά δεν ήξερε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω», τόνισε με σπασμένη φωνή.

Πώς έμαθε η οικογένεια του αστυνομικού τα τραγικά νέα

Το πώς η οικογένεια του αστυνομικού έμαθε τα τραγικά νέα αποκάλυψε η ίδια εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν, όταν ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο τους γονείς του στα Γρεβενά και τους είπαν πως το παιδί τους είχε κάποιο ατύχημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι γονείς θεώρησαν ότι πρόκειται για μία από τις απάτες που κάνουν επιτήδειοι σε βάρος ηλικιωμένων, κυρίως, ανθρώπων, στους οποίους τηλεφωνούν ισχυριζόμενοι ότι κάποιος συγγενής του ενεπλάκη δήθεν σε κάποιο ατύχημα και τους ζητούν χρήματα.

Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε να τους καλέσουν τρεις φορές και την τελευταία φορά μάλιστα τους μίλησε ο ίδιος ο διοικητής του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τους είπε πως έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και θα φροντίσουν οι ίδιοι ώστε να μεταβούν από τα Γρεβενά στην Αθήνα.

Η αδελφή του αστυνομικού έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου έμαθε τα φρικτά νέα για τον αδελφό της και στη συνέχεια έφτασε και ο πατέρας τους, ο οποίος κατέρρευσε όταν έμαθε πως το παιδί του δεν ζει πια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ