σκηνές-αρχαίας-τραγωδίας-στην-άρτα-κα-7485

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας του μωρού και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου

Άρτα: Ανείπωτος ο πόνος για τους δύο γονείς του άτυχου βρέφους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο τραγικός πατέρας ο οποίος κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας, κατέρρευσε και έγινε η άμεση μεταφορά του στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μητέρα βρίσκεται επίσης σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και ψυχολόγοι.

Διακριτική είναι και η αστυνομική παρουσία καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια από τη οικογένεια της 27χρονης προς τον 37χρονο, τον οποίο θεωρού τον μόνο υπαίτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πατέρας είναι συντεντριμένος και δήλωσε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Θα έκαναν γάμο και βάπτιση του μωρού το καλοκαίρι

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη σχέση του ζευγαριού κάνουν ακόμα πιο τραγικό το περιστατικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και σκόπευαν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα εντός του ερχόμενου καλοκαιριού να παντρευτούν με εκκλησιαστικό γάμο και παράλληλα να βαφτίσουν την κορούλα τους.

Τα αίτια θανάτου του βρέφους από την Άρτα

H σορός βρέφους, έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διεξάγεται η νεκροψία – νεκροτομή, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού καθώς και την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα αναφέρεται ως αιτία θανάτου στην ιατροδικαστική έκθεση για το 5,5 μηνών βρέφος από την Άρτα, το οποίο έμεινε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ξεχασμένο από τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ