στο-φως-το-συμβόλαιο-θανάτου-πόσο-πλ-5393

Στο «φως» το συμβόλαιο θανάτου: Πόσο πληρώθηκαν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ για να του κλείσουν το στόμα για πάντα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ραγδαίες οι εξελίξεις

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Πλέον έχουν αρχίσει και βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρόσωπα της Greek Mafia ενώ ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε ποιο εκτιμάει πως ήταν το ποσό για το συμβόλαιο θανάτου.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην υπόθεση ενώ προχώρησε και σε αποκάλυψη για το πόσο του συμβολαίου που θεωρεί πως πήραν οι δολοφόνοι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιακμάνης είπε: «Από την εμπειρία μου ως αξιωματικός της Αστυνομίας, μπορώ να πω μερικά πράγματα. Προσωπική μου αίσθηση, από τα όσα ξέρω και έχω συμπεράνει είναι ότι οι εκτελεστές του Καραϊβάζ πήραν πάνω από 300.000 ευρώ. Δεν ήταν ένας πυγμάχος, ένας άνθρωπος της νύχτας, που για να τους σκοτώσει κάποιος μπορεί να πάρει, 10, 20, 30 χιλιάρικα. Ήταν δημοσιογράφος και ετοιμαζόταν να καταθέσει. Δεν ξέρουμε τι θα κατέθετε, τι ήξερε και πόσο σημαντικά ήταν τα όσα ήξερε. Ο ίδιος έγραφε δημόσια ότι θα κληθεί να καταθέσει και κάποιοι φοβήθηκαν για να του κλείσουν το στόμα. Θα σκότωνε κανείς τον Καραϊβάζ για 20 και 30 ή ακόμη και 100 χιλιάδες ευρώ; Προσωπικά πιστεύω πως όχι, γι’ αυτό λέω ότι το κόστος ήταν στις 300.000».

Και πρόσθεσε: «Τη μέρα της δολοφονίας πήγα ο ίδιος στο σημείο της εκτέλεσης. Οι δολοφόνοι τού χρησιμοποίησαν πολλές σφαίρες, γιατί ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Να μην μπορεί να ψελλίσει ούτε μία λέξη».

Το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Ενώ και η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα μίλησε στο MEGA και την εκπομπή LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο και επιβεβαίωσε από την μεριά της με την δικιά της εκτίμηση πως όσοι ζήτησαν και έδωσαν εντολή για τον θάνατο του δημοσιογράφου πλήρωσαν πολύ ακριβά.

«Τα συμβόλαια θανάτου μετριούνται με χρήματα. Ήταν πολύ σημαντικός δημοσιογράφος, είναι σημαντικό αυτό που θα έλεγε. Είναι σίγουρο ότι αυτοί που ζήτησαν να τον σκοτώσουν πλήρωσαν πολύ ακριβά».

Σύμφωνα επίσης με την εκτίμηση της δικηγόρου, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε για υπόθεση της Greek Mafia και το γεγονός ότι γνώριζε πολλά για τη νύχτα, θα μπορούσε να αποτελέσει το κίνητρο της δολοφονίας.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορούσε την Greek Mafia και γνωρίζω ότι θα κατέθετε, είχε πει ότι θα τα πει όλα. Υπάρχουν αυτά που έλεγε, τα έγραφε στο blog του, ότι γνώριζε ποιος είναι ο «άρχοντας της νύχτας». Είχε πει επίσης ότι γνώριζε ποιος κάνει τις δολοφονίες», δήλωσε η κα Παυλέα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ