στο-σφυρί-θρυλικά-ζαχαροπλαστεία-4075

Στο “σφυρί” θρυλικά ζαχαροπλαστεία: Κατεβάζουν ρολά καταστήματα πασίγνωστης αλυσίδας, έχει παγώσει η αγορά

Θεσσαλονίκη: Άσχημα τα νέα για τα ζαχαροπλαστεία Plaisir

Τα ζαχαροπλαστεία Plaisir που είναι πασίγνωστα στη Θεσσαλονίκη και δυστυχώς βρίσκονται κάτω από μπαράζ πλειστηριασμών. Πρόκειται για μια επιχείρηση που είναι αγαπημένη στη συμπρωτεύουσα και έχει ιστορία σαράντα χρόνων.

Η γνωστή αλυσίδα βρίσκεται αντιμέτωπη με 5 πλειστηριασμούς λόγω χρεών.

Εκεί, στο πιο κεντρικό σημείο, στο ισόγειο του εμβληματικού ακινήτου όπου στεγάζεται το ξενοδοχείο «Electra Palace», λειτουργεί αυτό που θα ονομάζαμε flagship store.

Θεσσαλονίκη: Λίγα λόγια για τα ζαχαροπλαστεία Plaisir

Το κατάστημα «Plaisir» που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες της Θεσσαλονίκης, η οποία άλλωστε χαρακτηρίζεται δικαίως και «πόλη του γλυκού».

Οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς το γνωρίζουν και από τα άλλα καταστήματα που λειτουργούν σε όλες τις πολυπληθείς συνοικίες, από την Τούμπα και του Χαριλάου μέχρι την Καλαμαριά.

Υπεύθυνος γι’ αυτή τη «ζαχαρένια» διαδρομή είναι ο Άρης Παπαοικονόμου, ένας επιχειρηματίας ταυτισμένος με την πόλη, διορατικός, καινοτόμος και «εμμονικός» με την ποιότητα των προϊόντων της αλυσίδας του, όπως τον περιγράφουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ