το-συγκλονιστικό-μήνυμα-της-μητέρας-τ-3917

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ: «Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί ο εντολέας»

Γιώργος Καραϊβάζ: Καθηλώνει η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου

Η μητέρα του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ έκανε δηλώσεις στο newsit.gr με αφορμή τις συλλήψεις για την υπόθεση του δημοσιογράφου.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τραγική μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου ξέσπασε σε λυγμούς για την δολοφονία του γιου της.

Όσα δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ

«Τα έμαθα τα νέα ευτυχώς», είπε μετά την είδηση για τις συλλήψεις των δύο αδερφών, ηλικίας 40 και 48 ετών αντίστοιχα, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Η Παναγιώτα Καραϊβάζ εκφράζει την ευχή να συλληφθεί και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του γιου της, στις 9 Απριλίου 2021 στον Άλιμο.

«Μακάρι, όμως, να βρεθεί ο εντολέας. Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί ο εντολέας. Αυτόν θέλω περισσότερο να τιμωρηθεί», λέει και ξεσπάει σε λυγμούς. Μακάρι ο Θεός να βοηθήσει να φτάσουμε στο τέλος. Κι εγώ είχα απελπιστεί. Τι να πω; Περίμενα ένα νέο. Πήγαινα στον τάφο του παιδιού μου και έλεγα «Γιώργο έλα και πες μου κάτι αγόρι μου, έλα και πες μου κάτι παιδί μου, γιατί σου το έκαναν αυτό;».

Συγκλονισμένη η μητέρα του Γιώργου διερωτάται:

«Γιατί; Γιατί; Τι τους πείραξε το παιδί μου. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί που δεν το άφησαν να ζήσει τη ζωή του και να κάνει όλα του τα όνειρα πραγματικότητα. Το παιδί μου… Εύχομαι να βρεθεί ο εντολέας. Αχ! Το εύχομαι. Δεν αντέχω άλλο. Πρέπει να αντέξω».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ