του-φώναζαν-αθώος-πήγε-στη-μητρόπολ-8409

Του φώναζαν «αθώος»: Πήγε στη Μητρόπολη ο πατέρας Αντώνιος και προσκύνησε την εικόνα «Άξιον Εστί»

Πατέρας Αντώνιος: Στη Μητρόπολη Αθηνών ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου

Τη Παρασκευή 12 Μαΐου, ο πατέρας Αντώνιος βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για να να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που ήρθε από το Άγιον Όρος. Ο φακός έπιασε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου να περιμένει στην ουρά για το προσκύνημα ενώ περαστικοί του φώναζαν λόγια συμπαράστασης για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει.


Όπως αποκαλύπτουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και οι οποίοι τον αναγνώρισαν. Μάλιστα ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους του φώναζαν «αθώος».

Ο πατέρας Αντώνιος στην Μητρόπολη Αθηνών για προσκύνημα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας πολίτης όταν τον είδε την πήρε αγκαλιά και με δάκρυα στα μάτια του είπε «πατέρα Αντώνιε είμαι καθηγητής πανεπιστημίου και σας ζητώ συγνώμη για ότι τραβάτε και σας ζητώ συγνώμη που δεν έχουμε βγει στους δρόμους να σας υπερασπιστούμε».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του Πατέρα Αντώνιου και επτά ακόμη πρώην εργαζομένων της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, τόσο ο ίδιος, όσο και η Πρεσβυτέρα αρνήθηκαν την οποιαδήποτε δημόσια δήλωση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ