τραγικό-φινάλε-για-τη-μαριάννα-βλαχοπ-369

Τραγικό φινάλε για τη Μαριάννα Βλαχοπάνου: Νεκρή η 31χρονη γυναίκα – Τα μηνύματα στις φίλες & το άδοξο τέλος

Άσχημο τέλος είχαν οι έρευνες των Αρχών για την 31χρονη Μαριάννα, καθώς εντοπίστηκε νεκρή σε οικοδομή στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής.

Το άψυχο σώμα της εντόπισαν εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και έχουν αποκλείσει το σημείο όπου βρέθηκε η σορός.

Μαριάννα

Η εξαφάνιση της 31χρονης και οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την εύρεσή της

Η νεαρή γυναίκα εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή (18/11) από το σπίτι της φίλης της που την φιλοξενούσε στο χωριό Γαλαρινό και, σύμφωνα με το «Silver Alert» που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας από την Γραμμή Ζωής, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους, ενώ δεν είναι γνωστή η ένδυσή της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως ανέφερε στενή φίλη της Μαριάννας Βλαχοπάνου, τα ίχνη της χάθηκαν από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η φίλη της επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν μαζί και διαπίστωσε την απουσία της. Μαζί της πήρε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, ενώ στο σπίτι άφησε την ταυτότητά της και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Μαριάννα

Τα μηνύματα που η Μαριάννα είχε στείλει σε φίλες της

«Έμενε σε μια φίλη της στο Γαλαρινό και κυκλοφορούσε με τα πόδια, καθώς δεν είχε αυτοκίνητο. Την Δευτέρα ήταν να πιάσει εργασία σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο την Παρασκευή τους ειδοποίησε ότι κάτι της έτυχε, ότι δεν μπορεί να πάει και ότι θα έπιανε δουλειά την Τετάρτη. Η Μαριάννα εξαφανίστηκε από τις 6 το απόγευμα. Έστειλε δύο μηνύματα σε δύο κοπέλες και μετά έκλεισε το κινητό της. Στο ένα μήνυμα έγραφε “δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου” και στην άλλη κοπέλα έγραφε “σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα”. Είχε στενές σχέσεις και με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπινε λίγο αλκοόλ και φοβόμαστε μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε η η φίλη της 31χρονης.

Είχε αφήσει γράμμα – Έρευνες και από εθελοντές

«Στο σπίτι που έμενε βρέθηκε και ένα γράμμα το οποίο έχει στα χέρια της η αστυνομία. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγραφε σε αυτό η Μαριάννα. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα γιατί ανησυχούμε και να βοηθήσει και ο κόσμος», σημείωσε η φίλη της.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, στις έρευνες συμμετείχαν και οι εθελοντές διασώστες οι οποίοι «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή με drone και εκπαιδευμένα σκυλιά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ