τροχαίο-στην-αίγινα-λύθηκε-το-χειρό-5961

Τροχαίο στην Αίγινα: «Λύθηκε» το χειρόφρενο λεωφορείου και τραυματίστηκαν σοβαρά 3 μαθητές

Αίγινα: Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 4/5, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο σε λεωφορείο στη περιοχή του Άγιου Νεκτάριου. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρεις μαθητές και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστου3ς μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο από το ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα τρεις μαθητές, ηλικίας 15 ετών να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πούλμαν είχε μεταφέρει προσκυνητές στον Άγιο Νεκτάριο. Οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες αυτού του πούλμαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν

Τροχαίο στην Αίγινα με τρεις τραυματίες

Και οι τρεις μαθητές διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με τον έναν να είναι σοβαρά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το aeginaportal.gr τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους λύθηκε το χειρόφρενο με το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίνης να διερευνά τα αίτια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ