βρέθηκαν-οι-τζαμπατζήδες-να-έρθου-5297

Βρέθηκαν οι «τζαμπατζήδες»: «Να έρθουν για δουλειά, αλλιώς μήνυση» λέει ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας στη Πάτρα

Πάτρα: Έξαλλος ο ιδιοκτήτης με την παρέα των «τζαμπατζήδων»

Σάλος είχε προκληθεί πριν μια εβδομάδα όταν έγινε γνωστή η είδηση πως μια παρέα έξι ατόμων έκαναν φαγοπότι σε ψαροταβέρνα της Πάτρας και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τους είχε «επικήρυξει».

Μιλώντας στην «Πολιτεία» ο Θανάσης Σγούρδος δήλωσε:

«Εγώ θέλω από τους έξι τους δύο να τους καλέσω, το κορίτσι και το αγόρι, θα τους βάλω στο ΙΚΑ, θα τους κάνω πρόσληψη και θα έρθουν να δουλέψουν στο μαγαζί ένα μήνα, να πληρωθούν κανονικά, για να καταλάβουν τι εστί δουλειά και τι εστί να παίρνεις το μεροκάματο του σερβιτόρου. Δεν τα θέλω τα λεφτά, δεν έψαξα ποτέ να βρω τα λεφτά. Έψαξα πάντοτε να βρω αυτούς, γιατί πρέπει να καταλάβουν ότι αν κάθεσαι δεν κερδίζεις τίποτα, αν δουλεύεις κερδίζεις πολλά.

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης προειδοποιεί την παρέα

Μια είναι η έννοια της μαγκιάς κι η δεύτερη είναι η κάλυψη του νόμου που δεν μπορούν να τους βγάλουν στον αέρα για πνευματικά δικαιώματα. Εμένα, το τόνισα, δεν με νοιάζει αυτό. Εμένα με νοιάζει ότι μπήκες στο χώρο μου και κορόιδεψες το σερβιτόρο μου. Και πρέπει να σέβεται το χώρο που βρίσκεται.

Μπορούσε να μου πει “δεν έχω να φάω” και θα τον ταΐσω, θα του βάλω να φάει. Το να παραγγέλνουν πράγματα που θα τα έτρωγαν 10 άτομα και να τα αφήνουν και να φεύγουν και να μην πληρώνουν είναι και αδικία και απάτη»!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ