βρήκαν-τη-δύναμη-μέσα-στον-πόνο-τους-με-45582

Βρήκαν τη δύναμη μέσα στον πόνο τους: Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 33χρονου Ευθύμη με αυτό που έκαναν

Θλίψη και θρήνος στην Κοζάνη μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης για τον θάνατο ενός νέου παιδιού μετά από ατύχημα στην Εράτυρα. Ο νεαρός οδηγός δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Και οι γονείς του δείχνοντας μεγαλείο ψυχής συμφώνησαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Τελικά, ο 33χρονος από την Εράτυρα Κοζάνης πέθανε από τα τραύματά του που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα την Μεγάλη Τρίτη έξω από το Βοΐου. Είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου πάλευε να επιβιώσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 33χρονος που είχε πολλαπλά τραύματα υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε στη ζωή χάρη στις προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο. Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη με διασωλήνωση, αλλά οι γιατροί εκεί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τη μοιραία εξέλιξη.

Οι γονείς του 33χρονου αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του σε μια γενναία και σημαντική κίνηση. Ενώ παράλληλα στην Εράτυρα ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η κηδεία του νεαρού που ζούσε στον Καναδά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 13:00, με τη σορό του να βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10:00 το πρωί.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ