αγνώριστη-η-έλντα-πανοπούλου-το-μυστι-6330

Αγνώριστη η Έλντα Πανοπούλου: Το μυστικό της διατροφής της και ο τρόπος που έχασε 35 κιλά

Έλντα Πανοπούλου: Ο νέος τρόπος ζωής της ηθοποιού

Η διατροφολόγος της ηθοποιού μίλησε στη Σοφία Αλιμπέρτη και αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας που έκανε την ηθοποιό να χάσει 35 κιλά.

Κατά τη διάρκεια μιας καλεσμένης εμφάνισης στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1, η Μπέσσυ Αργυράκη, διατροφολόγος της Έλντας Πανοπούλου, αποκάλυψε ότι η ηθοποιός πέτυχε με επιτυχία τον στόχο της απώλειας βάρους αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία της απέναντι στο φαγητό. Επίσης, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που της έδωσε ο διαιτολόγος της.

Η Έλντα Πανοπούλου για το περπάτημα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη, η Έλντα Πανοπούλου μοιράστηκε το ταξίδι της για την απώλεια βάρους.

Ξεκίνησε περπατώντας καθημερινά, περιορίζοντας την ποσότητα του φαγητού που έτρωγε και κόβοντας εντελώς το πρόχειρο φαγητό, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα γλυκά. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι περιστασιακά επιδίδεται στο αγαπημένο της παγωτό παρά τις προσπάθειές της.

Το τυχαίο της ταξίδι απώλειας βάρους ξεκίνησε όταν πήγε διακοπές μετά από 26 χρόνια εργασίας χωρίς διακοπή. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, έτρωγε ό,τι ήθελε και επέστρεψε στο σπίτι της έχοντας χάσει 4 κιλά.

Αυτό την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της και να συνεχίσει να περπατάει καθημερινά για να χάσει περισσότερο βάρος.

Αύξησε το περπάτημά της σε δύο ώρες μετά το δείπνο και μέσα σε τρία χρόνια έχασε 32 κιλά.

Αν και οι δίαιτες και τα προγράμματα απώλειας βάρους υπόσχονται ταχύτερα αποτελέσματα, η ιστορία επιτυχίας της Έλντα Πανοπούλου αποδεικνύει ότι η αλλαγή του τρόπου ζωής σας και οι πιο υγιεινές επιλογές μπορούν να οδηγήσουν σε βιώσιμη απώλεια βάρους.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ