πιο-ανανεωμένη-από-ποτέ-η-έλντα-πανοπο-6001

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Έλντα Πανοπούλου: Η διατροφή που κάνει και την βοήθησε να χάσει 35 κιλά

Διατροφή: Η Έλντα Πανοπούλου έχασε κιλά χωρίς να κάνει υπερβολές

Σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη ο διατροφολόγος της Έλντας Πανοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει διατροφή, κάνοντας στην άκρη εξαντλητικές και επικίνδυνες δίαιτες.

Σήμερα, στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, Ζήσε αλλιώς, με καλεσμένη τη Μπέσυ Αργυράκη μίλησε ο διαιτολόγος της Έλντας Πανοπούλου, Κωνσταντίνος Ξένος, αναφέροντας πως η ηθοποιός κατάφερε να φτάσει στον στόχο της και να επιτύχει αυτά που ήθελε, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και την νοοτροπία της απέναντι στο φαγητό και φυσικά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που της δόθηκαν.

Πως έχασε κιλά η Έλντα Πανοπούλου κάνοντας διατροφή

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε στο σώμα της και στον τρόπο που χάνει κιλά όταν το επιθυμεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ξεκίνησε να περπατάει καθημερινά, περιόρισε τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε, ενώ έκοψε τελείως το junk food, τις επεξεργασμένες τροφές και τα γλυκά. Βέβαια δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως μπορεί να χαλάσει την διατροφή της, για το αγαπημένο της παγωτό.

«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπτωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατά.

Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Σταμάτησα να φοράω το XL ανδρικό και μπήκα σε γυναικεία καταστήματα να βρω ρούχα της προκοπής να φορέσω.

Τα παγωτά είναι η μεγάλη αδυναμία μου κι έτσι τη χαλάω και ξαναρχίζω από την αρχή».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ